Over ons

De meerwaarde van een team

Met ons gespecialiseerde team leveren we het complete pakket op gebied van reclame zodat u met één bureau contact heeft voor al uw reclame uitingen, zowel op online als offline gebied.  Wij dragen met veel enthousiasme zorg voor de vormgeving van alle externe communicatie van uw bedrijf. Ons doel is om u totaal te ontzorgen en uw bedrijf te onderscheiden in de markt.

Of u nu opzoek bent naar..
..een nieuwe huisstijl, waaronder een logo
..vormgeving en het bouwen van een website
..teksten voor bedrijfsmagazines, reportages, nieuwsbrieven of web teksten.
..bedrijf- & productfotografie
..drukwerk, wij zijn er voor al uw print producten.

Onze kracht is dat we op elkaar ingespeeld zijn, en een gezamenlijk doel hebben. Namelijk ‘elkaar versterken’

Graag nodigen wij u uit om persoonlijk kennis te maken met een kop koffie of thee.  U kunt ons mailen naar info@deteyeontwerp.nl of bellen naar: 06-15295131.

 

In dit tijdperk waar in steeds meer communicatievormen samenkomen werd het ons steeds lastiger met al onze “‘creatieve partners”‘ Mister Aqua eenduidig te positioneren.

Om niet meer dagelijks belast te worden met afstemming tussen onze ‘creatieve partners’ (webbouwers, fotograaf, tekst schrijfster, drukkerij enz.) zijn wij in 2014 in zee gegaan met Romy Peters van Deteye.

Met haar multidisciplinair team draagt Romy nu met veel enthousiasme zorg voor de vormgeving van alle externe communicatie van Mister Aqua.

Het is heel innoverend om te zien hoe de verschillende creatieve spelers uit Romy’s team elkaar versterken en zo dagelijks zorgdagen om Mister Aqua steeds duidelijker te positioneren.

Met Romy is de vormgeving van onze externe communicatie geen zorg meer een sterke troef om Mister Aqua te onderscheiden in de markt.

Seppo Hensgens

Algemeen directeur, Mister Aqua BV