Recensies

Bekijk hieronder de recensies van onze klanten.

Menswel
Dank je wel voor de deskundige, op maat en betrokken samenwerking.
Het “nieuwe” BIND logo Sport & Cultuur heeft een mooie verfrissende uitstraling gekregen. De ontworpen sjablonen van BIND (Menswel) zorgen nu voor een gestroomlijnde huisstijl van BIND.
Graag tot een volgende keer. Voor meer info www.menswel.nl

Frankie’s Churros
Wij vinden Deteye Ontwerp (Romy Peters) zeer professioneel en zeker ook heel gedreven.De begeleiding van begin tot einde is gewoon TOP en niets is teveel als eens iets extra’s gedaan moet worden. Deteye Ontwerp kunnen wij dan ook zeer aanbevelen voor iedereen die iets wil laten ontwerpen dat profesisonaliteit moet uitdragen maar ook een eigen gezichten met een frisse kijk op het totale plaatje!!

www.frankieschurros.de

 

Mister Aqua
In dit tijdperk waar in steeds meer communicatievormen samenkomen werd het ons steeds lastiger met al onze “‘creatieve partners”‘ Mister Aqua eenduidig te positioneren.

Om niet meer dagelijks belast te worden met afstemming tussen onze ‘creatieve partners’ (webbouwers, fotograaf, tekst schrijfster, drukkerij enz.) zijn wij in 2014 in zee gegaan met Romy Peters van Deteye.

Met haar multidisciplinair team draagt Romy nu met veel enthousiasme zorg voor de vormgeving van alle externe communicatie van Mister Aqua.

Het is heel innoverend om te zien hoe de verschillende creatieve spelers uit Romy’s team elkaar versterken en zo dagelijks zorgdagen om Mister Aqua steeds duidelijker te positioneren.

Met Romy is de vormgeving van onze externe communicatie geen zorg meer een sterke troef om Mister Aqua te onderscheiden in de markt.

Seppp Hensgens

Algemeen directeur
Mister Aqua BV

www.misteraqua.com

 

Shoots & Goods
Romy, bedankt voor je leuke en creatieve ontwerp!
Ik ben er nog steeds elke dag blij mee. Je was al meteen goed aan het doordenken over hoe ik het logo nog verder kon doortrekken in de rest van mijn marketing.
Ook sluit het perfect aan op een ander logo dat erbij moest passen en ik vond het superfijn om met jou persoonlijk mijn eisen en wensen te bespreken. Dit heb je uitstekend naar het ontwerp vertaald. Toppie!

www.shoots&goods.nl

 

Vita Vitae
Deteye Ontwerp is een professioneel ontwerpbureau dat mee denkt met de opdrachtgever. Ze laten  zich inspireren in de gesprekken voorafgaand om te komen tot creatieve ideeën.
Deteye weet zich te onderscheiden door een hoge mate van flexibiliteit en een juiste vertaling van de wensen in beelden en vormgeving.

www.vitarunning.nl

 

Oréa Advies

Deteye Ontwerp (Romy Peters) heb ik met een paar steekwoorden op pad gestuurd om voor mijn adviesbureau een huisstijl te ontwerpen. Binnen een week was het ontwerp klaar en het was meteen een schot in de roos!! Precies waar ik naar op zoek was! Top! Ik zeg niets te veel als ik Romy omschrijf als een professionele, talentvolle zakenvrouw, die ik ten zeerste kan aanbevelen!

 

Praktijk DUS

Romy Peters van Deteye heeft goed in de gaten wat een klant wil. Het door haar ontworpen logo voor Praktijk DUS past perfect bij mij en mijn praktijk. Daarbij is Romy zeer betrokken en prettig om mee samen te werken.

www.praktijk-dus.nl

Contact opnemen

14 + 7 =

Onze diensten

Logo | Huisstijl/identiteit | Visitekaartje | Briefpapier | Envelop | Flyers | Brochures | Posters | Banners | Stickers | Autobelettering | Website | Diversen

Omdat iedere opdracht anders is, bieden wij een offerte op maat aan.